2019: ФИНАЛЪТ

Приключи най-мащабното издание в 12-годишната история на ONE DANCE WEEK. 

Между 20 септември и 19 октомври Пловдив беше домакин на две световни премиери и на невероятни спектакли от Австралия, Япония, Тайван, Индонезия, Сирия, Канада, Белгия, Чехия, Полша, Унгария, Италия, Израел и Германия. 

Photo: Desislava Todorova

Благодарим за подкрепата на Министерство на културата на Тайван, Програма Niepodległa – Полша, Институт „Адам Мицкевич“, Hellerau – Europäisches Zentrum der KünsteПолски Институт, СофияPilecki-Institut, Институт по музика и танц, KBRI Sofia – Посолство на Индонезия и Агенцията за креативна икономика на Индонезия, EU-Japan Fest Japan Committee, Посолство на Унгария в София, Hungarian Cultural Institute – Sofia, Национален фонд за култура на Унгария, Унгарската академия по изкуствата, Чешки център София / Czech Centre Sofia, Посолството на Чешката Република, Посолство на Израел в България, Програма Creative Europe, проекта Performances beyond two shores, Съвет по изкуствата на Канада, Съвет по изкуствата и литературата на Квебек, Правителството на Австралия и Australia Council.

Изключително сме щастливи, че бяхме част от програмата на първата Европейска столица на културата в България. Благодарим за огромната подкрепа на Фондация Пловдив – Европейска столица на културата 2019 / Plovdiv 2019 ECOC и на Министерството на културата на Република България.

Благодарим от сърце на VivacomNokiaRenaultPure-H2OAudi Bulgaria и In vitro NewLife, както и на прекрасните ни медийни партньори.

Благодарим на страхотните екипи на Real Sound Rental Ltd и Дом на културата „Борис Христов“.

Благодарим за помощта и на нашите прекрасни доброволци. Благодарим на всички вас, които бяхте част от това незабравимо приключение.

Вашата подкрепа е безценна! Нямаме търпение да споделим с вас първите новини около ONE DANCE WEEK 2020.