Билети

Специални билети

ФЕСТИВАЛЕН ПАС

21 септември – 14 октомври

45 лева 

Виж всички спектакли само с 1 билет!

Стандартни билети

28 септември (петък)
29 септември (събота)

19:30 – 21:00

25, 30 и 40 лв.

ВЕЛИКИЯТ УКРОТИТЕЛ представя идеята за човешкия живот като издирване на съкровеното, пътешествие за скрити съкровища, душевно археологическо проучване за смисъла. Вече три десетилетия Димитрис Папайоану режисира въображаеми, абсурдни, циркови светове на сцената. Човешките тела се превръщат в бойни полета, взаимодействат със сурови материали, сливат се в хибриди, усилвайки оптическите илюзии, в които той е толкова добър.

Спектакълът не се препоръчва за деца под 14 г.

12 октомври (петък)

19:30 – 20:40

10 лв.

AURA Dance Theatre и Бируте Летукайте, която е сред водещите хореографи от Литва, пресъздават „godos”, извиквайки популярни митове от балтийската страна. Какво се крие под козината на омагьосания върколак? Какви заклинания хвърлят днешните вещици? Кой носи късмет, ако вече не вярваме в добрите малки феи?

ГОДОС е спектакъл в 2 части с антракт.

13 октомври (събота)

19:30 – 20:30

10 лв.

Двамата герои в GAME OVER прескачат от едно „игрално“ ниво в друго, провокирайки въображението на зрителя чрез танц, визуални ефекти, музика на живо и омагьосания син пуловер от разказа на емблематичния аржентински писател Хулио Кортасар. Литовският колектив LOW AIR, който стои зад спектакъла, е компания за градски танцов театър, представяща младото артистично поколение в страната. За GAME OVER те получават Golden Stage Cross Award за най-добър танцов спектакъл в Литва за 2016 г. и Награда на Асоциацията за съвременен танц на Литва за хореография за 2016 г.

14 октомври (неделя)

17:30 – 18:30

10 лв.

Какво представлява съвременният танц наистина? Как се създава едно такова представление? Кои са задължителните му елементи? Зрителите разбират ли посланието? Трябва ли да им се обяснява? Най-добрият отговор може да дойде именно от артистите и публиката на ONE DANCE WEEK ще го получи от Агне Раманаускайте, Мантас Стабачинскас и Паулюс Тамоле. Спектакълът е носител на литовската наградата Golden Stage Cross – Феномен в изпълнителските изкуства за 2013 г.

Билети

Билети на касите на Изипей или на epaygo.bg

билети tickets

Цените варират в зависимост от спектакъла и мястото.

При проблеми със закупуването на билети, може да се свържете с нас на:
hello@onedanceweek.com
+359 886 578 731