Archived: Първи поглед към ДЕТЕ

KIND by Peeping Tom

Peeping Tom публикуваха първи трейлър към дългоочаквания си нов спектакъл ДЕТЕ. Кадрите показват част от репетиционния процес на продукцията на хореографите Габриела Каризо и Франк Шартие. ДЕТЕ ще видим на 20 септември в Пловдив, броени месеци след премиерата в Люксембург.

KIND (2019) – Rehearsal trailer

Get a sneak peek of KIND (2019) with the rehearsal trailer! Directed by Gabriela Carrizo and Franck Chartier, KIND will premiere on 23 April 2019 at les Théâtres de la Ville de Luxembourg! Discover more about KIND on our website: https://bit.ly/2WDsu4wImages: Kind, © Harmen Straatman, Peeping Tom

Geplaatst door Peeping Tom op Donderdag 4 april 2019

След БАЩА (2014) и МАЙКА (2015), белгийската компания представя третата и финална глава от своята забележителна танцова трилогия, посветена на семейните отношения.

ДЕТЕ отвежда зрителите в мистична гора, в подножието на извисяващи се скали. Това е светът на децата, а всяко действие и движение в спектакъла следва детския светоглед, страхове и мечти. Как децата си служат с фантазии, подражание и ролеви модели, за да се възприемат реалността и да справят в определени ситуации? Подскоците във времето и трансформациите на сценичното пространство, толкова типични за работата на Peeping Tom, отчетливо присъстват и в ДЕТЕ.

Билети за българската премиера на спектакъла могат да бъдат закупени онлайн на Epaygo.bg и на касите на EasyPay. Лица под 18 години няма да бъдат допускани до залата.

ONE DANCE WEEK се организира от Фондация „ЕДНО за култура и изкуства“ и е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. Фестивалът се осъществява с подкрепата на Министерството на културата. За повече информация следете @onedanceweek във Facebook, Instagram и Twitterкакто и www.onedanceweek.com

Photo Credit  © Harmen Straatman, Peeping Tom