Archived: Летен фестивален пас

Краят на лятото наближава, а ONE DANCE WEEK дава нова възможност на почитателите на съвременното танцовото изкуство да закупят Фестивален пас. Формата ще бъде активна до 30 август. При отваряне ще бъдете пренасочени към формуляр за попълване в Google.

Минималният брой спектакли, включени във Фестивалния пас, е 8, а максималният – 14. Всички билети са на цена от 12 лв. Така минималната сума за Фестивален пас е 96 лв, а максималната – 168 лв. Билетите ще са с място и ред, като ще бъдат изпратени на получателя по имейл до 3 септември (вторник).

Механизъм на активацията:

До 30 август ще може да се възползвате от предложението за Летен фестивален пас. Разгледайте пълната програма на фестивала и изберете минимум 8 представления, които искате да гледате през септември и октомври в Пловдив.

Какви са стъпките:

  • Изберете представленията, които искате да гледате (минимум 8). За спектаклите с две дати, моля, изберете само една.
  • Попълнете коректни контакти за обратна връзка – електронна поща и телефон.
  • Преминете към плащане на билетите. То може да бъде извършено само чрез банков превод и не по-късно от края на деня на 30 август. Основание на превода: Фестивален пас – лято
  • След полученото потвърждение за плащане, селектираните билети ще бъдат изпратени лично на всеки на посочената електронна поща, чийто превод е регистриран в сметката.

Срок за получаване на билетите – 3 септември.

Тази есен фестивалът ще продължи от 20 септември до 19 октомври и ще представи 17 танцови компании с общо 22 спектакъла в Пловдив.