ONE FOR ALL

OUR ANIMAL KINGDOM

Онлайн прожекция на OUR ANIMAL KINGDOM

Филм на Numeridanse.tv и Akram Khan Company

9 декември, 12:00 ч – източноевропейско време

Място на прожекцията: тук

През февруари 2020 г. Numeridanse и Akram Khan Company обявиха oтворена покана за участие в проекта Animal Kingdom – „Царството на животните“. Деца, тийнейджъри, възрастни, аматьори, танцьори и хореографи бяха поканени да създадат свое собствено животинско царство във видео чрез олицетворение на 7 животни по техен избор. От четирите краища на света стотици танцуващи ентусиасти преминават през това хореографско изживяване, а няколко месеца по-късно режисьорът Максим Дос, превръща получените видеоклипове в танцовия филм OUR ANIMAL KINGDOM – „Нашето животинско царство“.

“Вдъхновен от спектакъла Outwitting the Devil, който центрира човешката връзка с природния свят, този проект е възможност за всички да предизвикаме дивите същества, за които вярваме, че живеят в нас.

Бихме искали да поканим всички вас, където и да се намирате по света, независимо на каква възраст сте, какви са вашите физически възможности или ниво на танцово преживяване, за да изследвате най-дълбоката част от въображението си.”

OUR ANIMAL KINGDOM е проект на платформата Numeridanse.tv и Akram Khan Company, осъществен с подкрепата на Fondation BNP Paribas.

Подробности следете тук.