ONE FOR ALL

Podcast: Стефани Ханджийска

Във втория епизод на ОNE FOR ALL Podcast ви срещаме със Стефани Ханджийска – изпълнител, хореограф, режисьор и една от най-интересните фигури на българската съвременна танцова сцена.

Повече за кариерата на Стефани, за това какво й предстои през 2021 година и подорбности за последния й проект – новият танцов филм INNER BLOOM, част от трилогията BECOMING, чуйте в разговора.

Водещ: Цветана Георгиева

Слушайте и се абонирайте за подкаста тук:

За Стефани Ханджийска:

Стефани Ханджийска завършва бакалавър „Танцов театър“ в НАТФИЗ и магистратура “Хореография за съвременен танц” в London School of Contemporary Dance – част от The Place – едно от най-престижните училища по съвременен танц в света. В работата си тя съчетава танц, движение с визуални изкуства и докосва различни теми като женствеността, мрака, интимността, цветовете, капитализма и артистичната свобода. 

От 2016г. насам Стефани Ханджийска е и един от основателите на фондация Man with a Hat, която инвестира в създаване на възможности за млади български артисти за развитие в сферата на танца, филма и мултидисциплинарните изкуства.

Website | Instagram

КАДРИ:

Снимки от новия танцов филм на Стефани INNER BLOOM, част от трилогията BECOMING. Трилогията е част от проекта Фокус Кино Танц, който се осъществява с подкрепата на Национален Фонд Култура. 

ONE FOR ALL e дигитална платформа, която цели да сближи публиката със съвременното танцово изкуство. Проектът се осъществява с подкрепата на Национален фонд “Култура”.

Подкастът е записан с любезното домакинство на КЕВА.