SiteGround | ONE DANCE WEEK

Водещата българска IT компания дава възможност на стипендианти и ментори от кампанията “Готови за успех” да се насладят на гостуващия спектакъл “Това е танц!”

SiteGround е официален партньор на фестивала за съвременен танц ONE DANCE WEEK. Водещата българска IT компания дава възможност на ментори и стипендианти – младежи в неравностойно положение, да се насладят на спектакъла “Това е танц!”, който ще се състои на 22 и 23 май в Пловдив. Стипендиантите са част от младите хора, които SiteGround вече подкрепи и чрез кампанията ”Готови на успех” на фондация BCause за продължаване и завършване на образованието им.

Спектакълът “Това е танц!” е най-новата продукция на бразилската компания Balé da Cidade de São Paulo и представлява пищна демонстрация на заразително покоряващата, непринудена и красива същност на Passinho – танцов стил, роден във взривоопасните фавели на Рио де Жанейро.

За екипа на SiteGround Пловдив носи специален сантимент, защото е първият град извън София, в който в далечната 2007 взехме решение да отворим свой офис и бяхме едни от първите IT компании, решени да разширят сферата на технологиите и извън столицата. По-късно прибавихме и Стара Загора, защото вярваме, че талантът във всяка сфера може да бъде открит и да се развива навсякъде – колкото по-широк е кръгозорът ти, толкова по-добре за средата като цяло.

Подкрепата ни за събития като One Dance Week, които традиционно дават възможност на по-широка публика да види едни от най-иновативните постижения в съвременния танц, изразява именно тази наша фирмена ценност – да се грижим за подобряването на средата като цяло – работна, обществена и културна.„, каза Дима Петева, бранд маркетинг директор на SiteGround.

SiteGround е водеща българска технологична компания, която вече над 18 години подкрепя инициативи и проекти в различни обществени сфери, имащи значим принос за развитието на технологичния сектор и IT общности у нас. От своя страна, ONE DANCE WEEK е партньор в инициативата “Нов европейски Баухаус”, която цели обединяване между технология, изкуство и култура за създаване на по-добра жизнена среда чрез приобщаване, устойчивост и естетика.